Zakelijke energie vergelijken


Door de fluctuerende prijzen van elektriciteit en gas en de concurrentie, die steeds groter en veelzijdiger wordt, ontstaan steeds meer verschillen in de tarieven van de energieleveranciers. U doet er verstandig aan zakelijke energieprijzen te vergelijken voor u een contract afsluit. Daarbij kan energie zakelijk, maar ook particulier aangewend worden.

Energie zakelijk gebruiken levert een ander totaalplaatje op vanwege het mogelijk grotere verbruik. Als u van plan bent energie zakelijk te gebruiken, en natuurlijk ook als u al energie zakelijk gebruikt, kunt net als voor particuliere energievergelijking op energiebedrijvenvergelijken.nl terecht.

 

  • Alle leveranciers
  • Beste aanbiedingen
  • 100% onafhankelijk
  • Nooit zonder gas en licht

Klantenservice:
020 – 531 76 73

Hoe werkt zakelijk energie vergelijken


  1. Check linkboven in de vergelijker of het tabblad “Zakelijk” geselecteerd is.
  2. Vul eerst uw postcode en huisnummer in. Bijv: Postcode ‘1234 AA’ en Huisnummer ‘1 A’.
  3. Geef aan of u een dubbele of enkele energiemeter gebruikt.
  4. Selecteer de gewenste situatie aan of vul uw energieverbruik in.
  5. Kies uw huidige energieleverancier, klik op “Vergelijk energieprijzen” en start met vergelijken.
Hulp nodig? 020 – 531 76 73

Ervaringen van recente overstappers:

Handig

Juist omdat zakelijk energie om grotere verbruik gaat zie je ook veel grotere verschillen in prijs op jaarbasis. Dat maakt het nog aantrekkelijker. Ons verhuisbedrijf bespaart!

K. van Wensveen | Utrecht

Fantastisch

Alle zakelijke energiepakketten in 1 overzicht. Ik belde nog even om te kijken of dit geen grapje was want ik kon meer dan 500 euro besparen. Dit gebeurt nu ook.

K. Feenstra | Dordrecht

Gemakkelijk

Vooral in deze tijden moeten wij als autogarage heel erg letten op onze kosten. Door zakelijk energie te vergelijken hebben we een beter beeld van waar we voor betalen. Helder en erg gemakkelijk.

L. Cambell | Pijnacker

Vergelijk energiebedrijven en bespaar honderden euro’s op uw energierekening!Zakelijk energie 2016


Zakelijk energie vergelijken doet u anno 2016 op basis van uw persoonlijke wensen. Hiervoor kunt u de filter opties gebruiken in de vergelijker. Zo krijgt u een beter overzicht van alle actuele zakelijke energie pakketten. Let goed op de looptijd en of u groene of grijze stroom gaat afnemen. Ook is er een verschil in energietarief. Zo kunt u kiezen voor een vast of variabel energietarief. U kunt als een goede indicatie krijgen van uw besparing als u de energierekening erbij houdt.

Gratis overstapservice


Als u overstapt via Energiebedrijven Vergelijken.nl maakt u gratis gebruik van de overstapservice. Na het aanvragen van de aanbieding die het beste bij u past verzorgen wij de gehele overstap en zeggen wij uw huidige contract op. Hier krijgt u netjes een bevestiging van per mail en per post. Met de gratis overstapservice stapt u gemakkelijk en snel over naar het nieuwe energiebedrijf. Overstappen naar een andere energieleverancier is slechts een administratieve kwestie.